Verhuur van de speeltuin

Het is mogelijk om kinder-, kraam- en familiefeestjes te vieren in onze speeltuin buiten de openingstijden.

Tarief 2021 € 25,-

Tarief 2022 € 30,-

Wat krijg je ervoor?

De kinderen hebben de speeltuin dan van 12:00 tot 19:00 geheel voor zichzelf.

Per bezoek mogen maximaal 15 personen komen (grotere groepen in overleg).

Dit bedrag is incl. koffie en thee. (Momenteel niet mogelijk in verband met de coronamaatregelen)

Extra maatregelen in verband met Corona

We hebben overlegd met de Gemeente en het is het mogelijk de speeltuin te verhuren, onder de volgende voorwaarden:

• Het gaat om een kinderfeest. De activiteiten moeten vergelijkbaar zijn met een regulier speeltuinbezoek (dus ook geen alcohol)

• Al het eten en drinken is voorverpakt

• Het huisje blijft zo veel mogelijk dicht. Het toilet mag wel worden gebruikt.

• Vanzelfsprekend moet afstand worden bewaard onder mensen ouder dan 12 jaar. De vereniging kan niet verantwoordelijk worden gehouden van overtreden van deze regel. Gelukkig zijn we het inmiddels gewend om afstand te houden.

Lees ook onze pagina over de coronamaatregelen.

Waar moet ik verder rekening mee houden?

• De buren

• Dat de speeltuin (incl. toilet) weer netjes achtergelaten wordt.

Hoe kan ik reserveren?

Voor het reserveren van de speeltuin kunt u contact opnemen met Lisenka Vierhoven (0184 601243).

Speeltuinvereniging “Nieuwpoort/Langerak”

Adres: “Pippeloentje”, Menno van Coehoornsingel 29a, 2967 EC Langerak