Najaar

14-09-2021

Wat is het weer snel gegaan die zomer! De speeltuin is lekker veel open geweest en we hebben veel leuke dingen in de speeltuin beleefd. Ondertussen zijn we bezig met nadenken over een nieuw speeltoestel, want de actie bij de coop loopt bijna op zijn einde. Wil je nog een paar flessen doneren, doe dat dan voor eind september! Er komen ook nog twee andere acties aan, namelijk de Rabo club-actie en de Grote club actie. Zodra ze van start gaan horen jullie van ons! We hebben nog genoeg ideeën voor de speeltuin en er komen ook nog veel onderhoudsklussen aan. Wil je ons daarbij helpen? Alle hulp is welkom!

Dan zou ik nog bijna het grote slotfeest vergeten, dat gaat plaatsvinden op 23 oktober. We laten snel weer van ons horen!

Statiegeld actie Coop

1-7-2021

De speeltuin uitgekozen voor de statiegeldactie van de Coop Groot-Ammers!

In de periode van 01-07-2021 tot 30-09-2021 gaat de opbrengst van deze actie naar onze speeltuin.

Onze oproep aan jullie is natuurlijk om de statiegeld flessen te doneren aan de speeltuin. Het uiteindelijke bedrag wat opgehaald wordt, wordt door de Coop verdubbeld!

We hopen op mooie donaties en bij voorbaat dank aan de Coop!

Zandfeestje

29-5-2021

Wat is er hard gewerkt in de speeltuin!

Rubbersnippers er uit, zand er in...

Vrijwilligers bedankt! Samen hebben we de klus geklaard!

Speeltuinvereniging “Nieuwpoort/Langerak”

Adres: “Pippeloentje”, Menno van Coehoornsingel 29a, 2967 EC Langerak